«Олімпік» зіграв внічию з ПАОКом

«Олімпік» зіграв внічию з ПАОКом

Гра в Києві завершилася внічию - 1:1

Перший тайм матчу вийшов цілком рівним. Суперники придивлялись один до одного і не поспішали розкриватись. Незважаючи на дебют на євроарені, «Олімпік» впевнено йшов вперед і намагався кожен момент завершити ударом.

Однак перша гольова нагода виникла біля воріт донеччан. На 16-й хвилині після розіграшу стандарту Креспо залишився неприкритий у штрафній зоні і безперешкодно пробив, але влучив у поперечину.

Після цього кілька нагод створили «олімпійці». Непогано пробивали Лук'янчук і Богданов, раз за разом накручував оборонців Моха, але його гострі передачі в останню мить переривали суперники.

Друга половина почалась з двох супермоментів у ПАОКа. Спочатку Прійовіча вивиели розрізною передачею майже сам на сам, але захисники «Олімпіка» не дали нападнику пробити. А за кілька миттєвостей Махарадзе вийшов за межі штрафної зони і перервав вихід гравця ПАОКа на побачення.

Два небезпечні моменти розбудили «Олімпік» і команда Санжара на 49-й хвилині відповіла результативним ударом. Біленький випередив захисників і пробив головою повз голкіпера після розіграшу стандарту.

ПАОК помітно розгубився і «Олімпік» провів ще кілька чудових наступів, але щоразу виручав воротар грецького колективу.

Гостям знадобилось 10 хвилин, щоб прийти в себе і на 59-й хвилині Енріке зрівняв рахунок, замкнувши передачу партнера на дальній стійці.

Впродовж фінального відрізку матчу «Олімпік» і ПАОК намагались вирвати перемогу, але вразити ворота суперника жодному колективу не вдалось.

Відтак у першому в своїй історії єврокубковому матчі «Олімпік» здобув позитивний результат і на рівних грав з досвідченою командою з Греції.

Матч-відповідь відбудеться 3 серпня у Греції.

Ліга Європи. 3-й кваліфікаційний раунд

«Олімпік» – ПАОК – 1:1

Голи: Біленький, 49 – Енріке, 59

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: