Паулу Фонсека знайшов причину, чому «Шахтар» не потрапив у плей-офф Ліги чемпіонів

Паулу Фонсека знайшов причину, чому «Шахтар» не потрапив у плей-офф Ліги чемпіонів
Паулу Фонсека
Фото: ФК «Шахтар»

На думку фахівця, всі підрахунки збила перемога «Ліона» над «Манчестер Сіті»

«Шахтар» був дуже близький до того, щоб пройти далі у Лізі чемпіонів, і єдине, що не вийшло, – втримати перевагу над «Ліоном».

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер «гірників» Паулу Фонсека, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

«З самого початку розуміли, що буде дуже складно. Коли нам дістався «Ліон», я відразу подумав, скільки грошей інвестував цей клуб у своїх футболістів, наскільки якісні виконавці там виступають. І навіть так ми не програли жодного поєдинку «Ліону» та «Гоффенгайму», - сказав він.

«Крім зустрічей із «Сіті», у нас немає поразок. Прекрасно розуміли, що «Манчестер» є фаворитом групи. Решта три клуби могли боротися за друге місце. Що збило всі підрахунки, так це перемога «Ліона» над «Сіті», а потім ще й їхня нічия», - додав наставник.

В цілому, за словами Фонсеки, група була збалансованою, і у «Шахтарі» засмучені, що не вдалося посісти друге місце.

«У «Ліона» практично не було моментів у другому таймі. Забитий у наші ворота гол – просто завдяки індивідуальним якостям Фекіра. Результат говорить сам за себе. Зазначу, що із самого початку нам вдавалося давати відсіч «Ліону», у нас все виходило до пропущеного м'яча», - продовжив він.

«Ми були дуже близькі до того, щоб пройти далі у Лізі чемпіонів, зробити те, чого команді ще не вдавалося два роки поспіль. Що не вийшло? Втримати перевагу, яка у нас була за рахунку 1:0», - підсумував тренер.

Нагадаємо, в 1/16 фіналу «Шахтар» може зустрітися з «Челсі», «Динамо» – з «Лаціо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: