Перша ракетка України Еліна Світоліна буде сіяною на Олімпіаді-2016

Перша ракетка України Еліна Світоліна буде сіяною на Олімпіаді-2016

П'ять тенісисток з топ-20 відмовилися від участі в Іграх у Ріо з різних причин.

Згідно з оновленою інформацією в рейтингу WTA, перша ракетка України Еліна Світоліна  починає цей тиждень на 20-й сходинці у світовій класифікації.

Відомо, що вже п'ятеро тенісисток, які знаходяться вище Світоліної у рейтингу, не зіграють на Олімпіаді. З різних причин пропустять Ігри в Ріо-де-Жанейро Сімона Халеп (Румунія, 3) Вікторія Азаренко (Білорусь, 7), Домініка Цибулкова (Словаччина, 11), Белінда Бенчич (Швейцарія, 16), Кароліна Плишкова (Чехія, 17).

На сьогоднішній момент список сіяних (16 тенісисток) виглядає так: Серена Вільямс (США, 1), Анжелік Кербер (Німеччина, 2), Гарбіньє Мугуруса (Іспанія, 3), Агнешка Радванська (Польща, 4), Вінус Вільямс (США, 5), Роберта Вінчі (Італія, 6), Медісон Кіс (США, 7), Світлана Кузнєцова (Росія, 8), Карла Суарес Наварро (Іспанія, 9), Йоханна Конта (Великобританія, 10), Петра Квітова (Чехія, 11), Тімеа Бачінскі (Швейцарія, 12), Саманта Стосур (Австралія, 13), Анастасія Павлюченкова (Росія, 14), Еліна Світоліна (Україна, 15), Барбора Стрицова (Чехія, 16).

Українка вже перебуває в Бразилії і в понеділок провела парний матч на турнірі у Флоріанополісі. Еліна Світоліна і Ольга Савчук зіграють разом у парі на Олімпійських Іграх, а в поєдинку першого кола на "Brasil Tennis Cup" поступилися третім сіяним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: