Першоліговий ФК «Інгулець» представив проект нового стадіону (фото)

Першоліговий ФК «Інгулець» представив проект нового стадіону (фото)
Олександр Поворознюк

За словами президента клубу, арена відповідати усім міжнародним нормам

Олександр Поворознюк в інтерв’ю інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна» підбив підсумки першого кола та розповів про розвиток інфраструктури.

Окрім того, президент ФК «Інгулець» розказав про проект нового стадіону, інформує офіційний сайт клубу з Кіровоградської області.

«Приблизно 10-15 листопада обіцяють надати проект на новий стадіон. Проектну документацію  робитимуть у Києві, адже ціна стадіону дуже висока, тому на місцевому рівні не зможемо проходити будь-які узгодження. Можливо, десь трішки втратимо час», - сказав він.

«Хочемо будувати стадіон згідно з усіма нормами. У наших планах збудувати футбольну арену за два роки. Можливо, що зможемо впоратися за більш короткий термін. Все залежить від успіхів команди, яка мене надихає і рухає вперед», - додав Поворознюк.

За його словами, стадіон знаходитиметься при виїзді з Петрового, поруч з базою клубу у Володимирівці.

«Клуб викупив трьохповерховий готель, який прийматиме команди та вболівальників. Хочемо вибудувати інфраструктуру готелю на найвищому рівні, яка буде окремо для команд-гостей», - зауважив він.

«Щодо стадіону, то на першому поверсі має бути все за нормами ФІФА, з цією міжнародною інституцією ми зараз консультуємося щодо мінімальних вимог. Скажімо, на стадіоні мають знаходитися допінг-кімнати, роздягальні для чоловіків і жінок тощо», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: