«Політехнік» вийшов до 1/4 фіналу Кубку України з баскетболу

«Політехнік» вийшов до 1/4 фіналу Кубку України з баскетболу
Фото взяте з сайту bcap.kh.ua

Харків’яни здобули першу офіційну перемогу цього сезону на власному паркеті.

Команда Володимира Коваля без особливих зусиль вдруге обіграла дублюючий склад «Дніпра».

Гравці «Політехніка» виграли спірний м’яч та одразу побігли в атаку, проте лідер господарів Кромер свій перший дальній кидок змарнував.

Дніпряни ж змогли набрати бали в своїй першій атаці: влучним був Мойсей Кім з середньої дистанції, який до того ж заробив фол на собі. Після цього гості зуміли навіть організувати невеликий ривок та повести з різницею в п'ять балів. Про це повідомляє Ukrbasket.

Але, господарі досить швидко відігрались: ще через дві хвилини лідер харків’ян Грем вивів свою команду вперед у рахунку. Надалі в першій чверті команди грали рівно та результативно,через що лідер змінювався декілька разів. 32:27. 

В другій 10-хвилинці друга команда «Дніпра» навіть додала та зусиллями Кіма та Бондарчука  мінімально виграла період – 55:51. 

У другій половині гри головний тренер «Політехніка» Володимир Коваль почав знімати гравців основи та, відповідно, дав час найближчому резерву команди. Проте, малюнок гри це не зіпсувало: як в третій так і в четвертій чверті саме гравці в червоній формі мали перевагу та, відповідно, без великих зусиль довели матч до другої перемоги над «Дніпро-2»

Таким чином харків’яни оформили свою першу офіційну перемогу на домашньому паркеті та вийшли до 1/4 фіналу Кубку України з баскетболу. 

Кубо України з баскетболу

Чоловіки

1/8 фіналу

БК «Політехнік» – БК «Дніпро-2» – 103:83 (32:27, 23:24, 32:11,16:21)

Перший матч: 80:55

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: