Прем’єр-ліга. Реванш «Шахтаря» може вбити інтригу всього сезону

Прем’єр-ліга. Реванш «Шахтаря» може вбити інтригу всього сезону

У разі перемоги біло-синіх, інтрига закрутитися з новою силою

Центральний поєдинок туру  «Динамо» - «Шахтар», може, по суті, вирішити долю золотих медалей чемпіонату.

На цих вихідних  в Прем'єр-лізі вистачає цікавих матчів. Битва за шість очок - інакше не назвеш протистояння «Маріуполя» і «Зорі». Такий же заголовок можна винести до анонсу поєдинку «Сталь» - «Чорноморець», який стане битвою за право не опинитися на самому дні турнірної таблиці. А «Олександрія» в разі поразки від «Вереса» має великі шанси не потрапити до першої шістки.

Однак все затьмарює битва на «Олімпійському», де зустрінуться найбільш титуловані команди України – «Динамо» і «Шахтар».

У поєдинку першого кола гору взяли підопічні Олександра Хацкевича, зате більше трьох років кияни не можуть обіграти донеччан у матчах чемпіонату на своєму полі.

А зараз і зовсім на кону стоїть мало не доля золотих медалей. 10 очок відставання у вітчизняній першості ліквідувати важко, особливо, якщо це стосується боротьби за перше місце.

А ось у разі перемоги біло-синіх, інтрига закрутитися з новою силою.

На стороні «Динамо» буде підтримка глядачів, яких, віриться, у вихідний день на НСК «Олімпійський» збереться багато, і повна самовіддача футболістів - така, як, наприклад, була в матчі Ліги Європи з «Янг Бойз».

Перевага Шахтаря, як здається, ґрунтується на тому, що команда Паулу Фонсека перебуває зараз мало не в найкращих своїх кондиціях в поточному сезоні. До того ж у гірників для підготовки до поєдинку було на дві доби більше. Та й нинішня кадрова ситуація у оранжево-чорних виглядає краще.

Чемпіонат України з футболу

Прем’єр-ліга, 13-ий тур

«Динамо» - «Шахтар»

22 жовтня, 19:30

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: