Презентовано талісман зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019 (фото)

Презентовано талісман зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019 (фото)

Комісія ЄОК відвідала столиці XIV зимового фестивалю – Сараєво та Східне Сараєво

У лютому 2019 році Сараєво та Східне Сараєво будуть господарями XIV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Цей старт є найпрестижнішими змаганнями континентального рівня для юних атлетів віком від 14-ти до 18-ти років, які вестимуть боротьбу у семи видах спорту: гірськолижний спорт, біатлон, лижні гонки, фігурне катання, хокей, шорт-трек і сноубординг.

Про це повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету України.

Днями координаційна комісія Європейських олімпійських комітетів (ЄОК) відвідала столиці XIV ЄЮОФ, щоб перевірити стан підготовки до змагань.

Члени комісії відмітили, що досягнуто значного прогресу за всіма напрямками. Вже затверджені плани олімпійського селища, де розмістяться атлети, а також офіційні особи під час фестивалю.

Помітні позитивні зрушення і щодо спортивної інфраструктури. На січень-березень 2018-го вже заплановані деякі тестові заходи.

Під час візиту інспекторам від ЄОК був презентований і талісман змагань: Groodvy – снігова куля. Саме він зустрічатиме найкращих юних спортсменів Європи у 2019 році.

Наприкінці грудня всі 50 національних олімпійських комітетів континенту отримають відповідне запрошення для участі у XIV зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі.

0b222a7c5f28b83b3a223954123fbe49_main

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: