«Продексім» втратив шанси вийти у «Фінал чотирьох» футзального Кубку УЄФА

«Продексім» втратив шанси вийти у «Фінал чотирьох» футзального Кубку УЄФА

Сталося це після другої поразки в елітному раунді – цього разу чинні чемпіони України програли угорській команді

Враховуючи те, що «Раба ЕТО Дьйор» та «Продексім» напередодні програли свої матчі, можна було очікувати, що їхня очна зустріч буде гострою. Однак, насправді вона почалася з розвідки боєм.

Обидві команди намагались намацати слабкі сторони один одного. Завдяки зусиллям «Продексіма», гра стала трохи швидшою. І це призвело до того, що в обох команд почали з’являтися небезпечні моменти, інформує офіційний сайт Асоціації футзалу України.

У двох епізодах лише штанга врятувала спочатку Олоштікса, а потім – Ципуна. Але у той же час візуально було видно, що «Продексім» може у будь-який момент додати.

На 12-й хвилині «мельники» відкрили рахунок після прицільного удару Фумаси. Угорці після цього прогнозовано перейшли до атакуючих дій, намагаючись відігратись.

На 25-й хвилині вболівальники «Раба ЕТО» взагалі були шоковані, коли В’ячеслав Чуднов дальнім ударом змусив капітулювати Олоштікса та зробив рахунок 2:0.

Надія на порятунок для «Раба ЕТО Дьйор» з’явилась, коли на 35-й хвилині відзначився Хуанра. Гол капітана зарядив угорську команду позитивними емоціями, і вона пішла знову на штурм.

А потім були дві останні хвилини. Угорці, продовжуючи грати вп’ятьох, на 39-й хвилині зробили рахунок нічийним завдяки голу Фабіу Агіяра. На цьому господарі майданчику не зупинились і далі пішли вперед. За це вони були винагороджені ще одним голом того ж таки Фабіу Агіяра, який за п'ять секунд до фінальної сирени приніс перемогу чемпіонам Угорщини.

Отже, «Продексім» втратив усі шанси на те, щоб пройти у «Фінал чотирьох», і поєдинок проти білоруської «Столиці» буде лише за власний престиж.

Кубок УЄФА з футзалу

Елітний раунд

«Раба ЕТО Дьйор» (Угорщина) – «Продексім» (Україна) – 3:2

Голи: Хуанра (35), Фабіо Агіяр (39, 40) - Фумаса (12), Чуднов (25)

«Продексім»: Ципун – Бербенцев, Роніньо, Фумаса, Свірідов – Ланко, Скорий, Калуков, Чуднов - Бессалов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: