Рафаїлов почав штрафувати гравців «Зорі» за незадовільні результати

Рафаїлов почав штрафувати гравців «Зорі» за незадовільні результати
Сергій Рафаїлов
Фото взяте з сайту footboom.com

Погана гра відтепер буде бити по гаманцю футболістів «Зорі»

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов через невдоволення результатами команди вирішив вдатися до санкцій.

«Як у мене справи? Добре. А у ось у команди не зовсім. Місце, на якому знаходиться команда, не влаштовує нікого. Чи писав щось сьогодні у Facebook?

Ні, для цього потрібен інформаційний привід. Звичайно, був європейський тиждень, можна було декого «потролити», але я вирішив, що їм і так боляче.

Матч з «Маріуполем» у минулому турі? Це катастрофа. Не можу пояснити, чому це відбувається.

Коли ми граємо у єврокубках або зустрічаємося з лідерами, у нас якісний футбол. Чому в інших матчах немає його, я не знаю. Не можу зрозуміти.

Я зустрічався з тренерами, з усіма разом і окремо, з багатьма футболістами, щоб дізнатися причину небажання боротися у кожному матчі. Не розумію.

А вони голову опускають і мовчать. Після гри зі «Львовом», за підсумками місяця, я їх оштрафував, і вони втратили у зарплатні. Не скажу на скільки.

І зараз сказав, що якщо так же будуть продовжувати грати, у цьому місяці теж буде штраф», - сказав Рафаїлов в інтерв'ю Footballhub перед початком матчу з «Олександрією».

Нагадаємо, що «Зорі» після 12 турів займає восьме місце у чемпіонаті з 14 очками. В останніх п'яти матчах команда Вернидуба жодного разу не вигравала, але при цьому відбирала очки у «Динамо» і «Шахтаря».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: