Ребров взяв на виїзний матч проти «Наполі» 21 футболіста

Ребров взяв на виїзний матч проти «Наполі» 21 футболіста

Завтра «Динамо» проведе свій п'ятий матч у сезоні Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 22 листопада, делегація київського «Динамо» вирушила до Неаполя на матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Наполі», повідомляє офіційний сайт українського клубу. Літак з двома командами, основною та U-19, тренерами та офіційними представниками піднявся в повітря в 11:00, щоб орієнтовно через два з половиною години приземлитися в міжнародному аеропорту Неаполя Capodichino.

На матч з «Наполі» тренерський штаб «Динамо» на чолі з Сергієм Ребровим взяв 21 футболіста, 18 з яких потраплять до заявки на поєдинок.

Воротарі: Артур Рудько, Олександр Шовковський, Сергій Коваль; Захисники: Євген Хачеріді, Домагой Віда, Виторину Антунеш, Микола Морозюк, Євген Макаренко, Микита Бурда. Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микита Корзун, Віктор Циганков, Дерліс Гонсалес, Павло Оріховський, Артем Громов. Нападники: Жуніор Мораєс, Артем Бесєдін.

Нагадаємо, в перших чотирьох зустрічах у Лізі чемпіонів «Динамо» один раз зіграла внічию і зазнав три поразки, у тому числі вдома від «Наполі».

Матч «Наполі» - «Динамо» відбудеться завтра, 23 листопада. Початок зустрічі - 21:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: