Російський клуб, фанат якого викинув на поле півня, оштрафували на 650 євро (відео)

Російський клуб, фанат якого викинув на поле півня, оштрафували на 650 євро (відео)

Також клуб «Луч-Енергія» покараний одним домашнім матчем без глядачів умовно

Контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) прийняв рішення оштрафувати «Луч-Енергію» на 50 тисяч рублів.

Як відомо, один з уболівальників команди кинув живого півня у бік лави запасних далекосхідної команди під час матчу 33-го туру першості другого за силою дивізіону з «Факелом».

Окрім того, фанат також вигукував образливі кричалки на адресу головного тренера команди.

«Із сектора центральної трибуни уболівальник кинув тварину у бік лави запасних на поле. Уболівальник був затриманий і доставлений у поліцію. Він був оштрафований на п’ять тисяч рублів (трохи більше двох тисяч гривень – примітка), і йому заборонено відвідувати футбольні матчі протягом півроку», - розповіли у КДК РФС.

«Факел» загалом оштрафували на 85 тисяч рублів (~35 тисяч гривень – примітка) за різні порушення, а «Луч» – на 50 тисяч (~20 тисяч гривень – примітка) за скандування образливих виразів і порушенням глядачів громадського порядку, спрямованого на приниження людської гідності.

Також клуб з Владивостоку покараний одним домашнім матчем без глядачів умовно з випробувальним терміном до кінця сезону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: