Сапронов про відмову Світоліної і Ястремської грати за збірну України: Якщо Батьківщина кличе – треба йти. Це як війна

Сапронов про відмову Світоліної і Ястремської грати за збірну України: Якщо Батьківщина кличе – треба йти. Це як війна
Еліна Світоліна

Відомий український меценат прокоментував відмову тенісисток виступати за збірну України на Кубку Федерації

Відомий український меценат Юрій Сапронов прокоментував відмову тенісисток Еліни Світоліної і Даяни Ястремської виступати за збірну України на Кубку Федерації.

Як відомо, раніше Федерація тенісу України у своїй заяві оголосила, що обидві теісистки не зіграють за збірну через фінансові аспекти.

Пізніше Світоліна запевнила, що не зможе зіграти за збірну через травму, а не через агента.

«Якщо Батьківщина кличе – треба йти не роздумуючи. Це як війна. Моя думка – збірна країни це святе. Тим більше не безкоштовно. Суми за перемогу різні, вони залежать від позиції гравця в рейтингу і доброї волі або великодушності гравця. Федерація нічого не заробляє, вона в глибокому мінусі по грошах в цих матчах», - зазначив він.

«Гравець – тут складніше. з одного боку, ніхто з гравців нікому нічого не винен. Вони за свої гроші пробивалися на вершину, кожен на свою. Плюс є ризик отримати травму і вилетіти, а значить не заробити грошей. Але це збірна країни. У мене немає підстав не довіряти інформації ФТУ, і у мене немає підстав не довіряти інформації Еліни Світоліної про травму», - написав Сапронов на своїй сторінці у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: