Суперкар легендарного Міхаеля Шумахера виставлено на продаж

Суперкар легендарного Міхаеля Шумахера виставлено на продаж

Легендарний суперкар має всього 5 197 миль пробігу на одометрі

Ferrari Enzo, що колись належав семиразовому чемпіону світу Формули-1 Міхаелю Шумахеру,  виставлено на продаж.

Суперкар із пробігом лише у 5 197 миль (8 363 кілометри) має ряд унікальних особливостей.

Хоча машина від самого початку була у досить «стандартній» спортивній комплектації, але колишній гонщик команди Ferrari додав багато особливостей до свого екземпляру, який став одним із 399 взагалі випущених автомобілів цієї моделі.

Унікальними для автомобіля Шумахера є електричні підйомники вікон та аудіосистема. Також є цілий ряд інших унікальних вдосконалень, як червоні гальмові супорти у кольорі Rosso Scuderia, титанові диски, спеціальна інформаційна табличка та логотип Міхаеля Шумахера, вибитий на сидіннях та підвіконнях. Нижня частина капота також була підписана керівництвом Ferrari та суперниками по Ф1 того часу.

Кузов також пофарбований у колір Rosso Scuderia – одному з найвідоміших відтінків червоного Ferrari – а інтер'єр оздоблений шкірою.

Спочатку Шумахер тримав машину у гаражі «Зеніт» у Женеві, і більшість пробігу у 5000 км, за припущеннями, поїхав сам Шумахер під час володіння автомобілем.

Це не вперше, коли Ferrari Enzo Шумахера виставлено на продаж. Спочатку він потрапив на аукціон – разом з іншою машиною Шумахера FXX – ще у 2013 році після неблагополучної аварії німця на лижах.

У той час машина продавалась за понад 1 мільйон доларів. Цього разу ціна не була розкрита, але можна здогадатися, що вона легко перебільшить 7 цифр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: