Суперліга України з баскетболу 3х3: визначено символічні збірні першого туру

Суперліга України з баскетболу 3х3: визначено символічні збірні першого туру

Стали відомі символічні збірні першого туру серед чоловіків і жінок

20 грудня було визначено символічну збірну першого туру серед чоловіків і жінок.

Чоловіки

Сергій Юрченко (Kyiv Monbat)
Ернесто Ткачук («Одеса»)
Анатолій Челован («Київ-Баскет»)

Сергій Юрченко провів відмінний турнір, фінішувавши з солідним набором досягнень - чемпіон туру, MVP туру, лідер за загальною кількістю підбирань (31) і перехоплень (6).

Ернесто Ткачук став найрезультативнішим гравцем туру (сумарно 37 очок) і найкращим за загальною кількістю результативних передач - 14 асистів. Плеймейкер допоміг «Одесі» дійти до фіналу і завоювати друге місце.

Анатолій Челован підтвердив статус найдосвідченішого гравця «Київ-Баскета» і вивів свою команду в півфінал. Середня ефективність Анатолія (12,75) - найвища серед усіх учасників першого туру.

Жінки

Анна Ольховик («Київ-Баскет»)
Олена Огороднікова («Франківськ»)
Вікторія Кондусь («Київ-Баскет»)

Анна Ольховик, як і личить лідеру національної збірної країни, завершила перший тур відразу на трьох перших місцях - командна перемога, титул MVP і статус найкращого бомбардира (37 очок загалом за тур).

Партнер Анни по збірній України, Олена Огороднікова також провела відмінний ігровий день. В її активі срібло туру в складі «Франківська» та дві перші сходинки в статистичних топах - підбирання та ефективність (7.0 та 13.0 відповідно в середньому за гру).

Лідеру молодіжної збірної України, гравцю «Київ-Баскета» Вікторії Кондусь до титула MVP не вистачило зовсім трохи. Однак Віка своєю грою обгрунтувала амбіції столичного клубу на чемпіонство в сезоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: