Суперліга з баскетболу. «Дніпро» на останніх секундах програв у Южному

Суперліга з баскетболу. «Дніпро» на останніх секундах програв у Южному
Фото: ФБУ

«Дніпро» поступився на виїзді у Южному на останніх секундах поєдинку

Ціна поєдинку для суперників мала досить важливе значення. Переможець захоплював лідерство у чемпіонаті.

Стартова 10-хвилинка пройшла в рівній боротьбі. Господарі виходили вперед максимально на шість очок. Більшого гості не дозволили, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Дещо змінилася ситуація на майданчику під кінець першої половини. Гості пішли у відрив і забезпечили на велику перерву сім очок запасу.

З поновленням боротьби южненці відіграли відставання, змусивши Дениса Журавльова брати тайм-аут. «Дніпро» знову повернув собі невелику перевагу. Та останнє слово в третій чверті було за господарями.

На початку заключної чверті господарі зрівняли рахунок. Інтрига не згасала до останніх секунд. Саме тоді й настала драматична розв’язка. Після триочкового Мішули гості мали п’ять очок переваги. У господарів при цьому Едвін реалізував лише один штрафний з двох.

Та після втрати суперника то й же Едвін влучанням з-за дуги скоротив різницю до одного балу. Потім він же ще одним триочковим зрівняв рахунок після результативної атаки Фесенка. Третім поспіль влучним дальнім кидком Едвін відповів на «трійку» Мішули: рахунок знову рівний – 92:92.

І в заключній атаці за якусь мить до сирени він же закинув з середньої відстані переможний м’яч. У «Дніпра» залишалася якась незначна частина секунди, та ефективно для себе її використати гостям не вдалося.

Чемпіонат України з баскетболу

Чоловіча Суперліга

«Хімік» (Южне) – БК «Дніпро» – 94:92 (27:25, 20:29, 22:17, 25:21)

Южненці в наступному матчі грають 22 грудня на виїзді проти сусідів з Одеси. «Дніпро» також зіграє в Одесі, але вже 19 грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: