Суркіс розповів, чи перейдуть лідери «Динамо» у «Шахтар»

Суркіс розповів, чи перейдуть лідери «Динамо» у «Шахтар»
Ігор Суркіс. Фото ФК «Динамо»

За його словами, Хачеріді хоче у закордонний клуб, а Мораес – в Азію

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з Євгеном Хачеріді та Жуніором Мораесом в ефірі програми «Профутбол».

За його словами, тренерам завжди видніше, і вони всередині колективу розберуться, інформує офіційний сайт клубу.

«Хачеріді, по-моєму, має твердий намір грати у якомусь серйозному західному клубі, якщо його туди візьмуть. Я вважаю, що він просто повинен привести себе в порядок і дограти гідно», - пояснив Суркіс.

«Хачеріді справді багато років віддав київському «Динамо», за що йому дуже вдячний. У нього були як хороші ігри, так і погані. Він – «динамівець», який багато років відіграв у цій команді. У мене для нього двері завжди відкриті, але він повинен відповідати рівню гри команди», - пояснив він.

Про те, що Мораес перейшов у «Шахтар», або ж підписав контракт, власнику «Динамо» не відомо.

«Я з ним розмовляв, він сказав, що нічого не підписував. У пріоритеті у нього хороший дорогий контракт у Китаї або Саудівській Аравії. Якщо йому не запропонують, то він буде розглядати нашу пропозицію. Я вважаю, що вона теж гідна. А якщо він вирішить перейти у «Шахтар» – так це теж його право», - зауважив Суркіс.

Нагадаємо, Хачеріді відмовився виходити на заміну у матчі з «Лаціо», а згодом з'явилася інформація, що Хацкевич відсторонив його від тренувань з першою командою.

Також були чутки, що Жуніор Мораес переходить у «Шахтар».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: