Суркісу приписують інтерес до покупки «Динамо» Бухарест

Суркісу приписують інтерес до покупки «Динамо» Бухарест
Ігор Суркіс. Фото: Getty Images

З огляду на стан власника «Динамо», придбати бухарестський клуб для нього не складе особливих проблем

Власник «Динамо» Ігор Суркіс хоче придбати однойменний клуб з Бухареста.

Про це повідомляє румунське видання Sptfm.ro.

Нинішній власник клубу Іонуц Негоіца готовий розлучитися з клубом за 5 мільйонів євро. В даний момент він веде переговори про продаж контрольного пакета акцій з англійськими бізнесменами.

За інформацією джерела, придбати клуб може також і Суркіс. З огляду на стан власника «Динамо» (видання стверджує, що воно становить 4 мільярди євро, хоча насправді це не відповідає дійсності), придбати бухарестський клуб для нього не складе особливих проблем.

Примітно, що увійти в структуру «Динамо» Бухарест після його продажу готовий колишній півзахисник київського і бухарестського клубу Флорін Чернат. За «Динамо» хавбек виступав з 2001 по 2009 рік, в даний момент будучи гравцем «Вііторулу».

«Динамо» Бухарест був заснований в 1948 році і за час свого існування 18 разів ставав чемпіоном країни, а також 13 разів здобував перемогу в Кубку Румунії.

У нинішньому сезоні бухарестський клуб не зміг потрапити у верхню шістку команд і змушений задовольнятися боротьбою за виживання. При цьому «Динамо» Бухарест очолює турнірну таблицю групи 2, маючи в активі 23 очки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: