Тайсон Ф'юрі визнав, що свідомо зривав реванш з Володимиром Кличком

Тайсон Ф'юрі визнав, що свідомо зривав реванш з Володимиром Кличком
Тайсон Ф'юрі

Британець просто не хотів битися, бо не мав настрою

Екс-чемпіон світу у суперважкій вазі, який втратив свої титули через проблеми з допінгом і наркотиками, Тайсон Ф'юрі зізнався, що свідомо зривав матч-реванш з Володимиром Кличком.

За словами британського боксера, в усьому винна депресія, а мотивувати його вийти у ринг не міг навіть серйозний гонорар, запропонований за бій.

Як нагадує klitschko-brothers.com, матч-реванш був скасований двічі.

«У цьому поєдинку команда Кличка гарантувала мені багато грошей – більше 10 мільйонів фунтів. Виходить, що я все життя працював, щоб дістатися до цього рівня, а коли щасливий лотерейний квиток виявився у мене в руках, я вже не хотів цього», - сказав він.

«Я знав, що не можу битися проти Кличка, коли у мене немає настрою на перемогу. Навіть якби я вийшов в ринг, я розумів, що викладатися на повну не зможу. У мене була депресія, а я не хотів битися. Мій тренер бачив, що у мене немає вогню в очах», - додав Ф’юрі.

«Я просто не міг бути таким, як раніше. У спарингах мене просто били, а я не захищався. І якби я вийшов проти Кличка, я б опинився на підлозі. Але я справді хотів там опинитися», - підсумував він.

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбувся 28 листопада 2015 року. На кону стояли титули чемпіона WBA (Super), WBO, IBF, IBO та The Ring у важкій вазі, що належали Володимиру. Перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Тайсон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: