Тенісистка Вінус Вільямс уникнула покарання за ДТП зі смертельним наслідком

Тенісистка Вінус Вільямс уникнула покарання за ДТП зі смертельним наслідком
Вінус Вільямс. Фото Reuters

Адвокати сім'ї загиблого заявили, що висновки поліції невірні

Поліція поставила крапку у розслідуванні ДТП зі смертельними наслідками, у яку була залучена тенісистка Вінус Вільямс.

Поліцейські вирішили не пред'являти звинувачень, повідомляє регіональне видання Sun-Sentinel.

Газета цитує звіт поліцейського управління міста Палм-Біч-Гарденс, де сталося ДТП. Поліція прийшла до висновку, що спортсменка не порушувала правил дорожнього руху у момент інциденту, передає ТАСС.

Смертельна аварія сталася у Палм-Біч-Гарденс 9 червня цього року. Вільямс на позашляховику Toyota Sequoia зіткнулася з Hyundai Accent на перехресті. Пасажир іншого автомобіля – 78-річний Джером Барсон – був госпіталізований і помер через 13 днів. Його дружина, яка була за кермом, потрапила в лікарню з переломами, але вижила.

Спочатку у звіті про аварію було сказано, що Вільямс винна у ДТП. Передбачалося, що вона порушила правила перетину перехресть, не поступившись дорогою. Після цього сім'я чоловіка подала на спортсменку до суду.

Однак потім у розпорядженні поліції виявилося відео, на якому було видно, що тенісистка діяла у межах ПДР, в'їжджаючи на перехрестя. Вона пояснила, що затрималася на перехресті, так як автомобіль перед нею повертав ліворуч.

Дружина Барсона виїхала на перехрестя, коли для неї загорівся зелений сигнал світлофора, і теж, таким чином, не порушувала правил.

Адвокати сім'ї загиблого заявили, що висновки поліції невірні, і відкликати свій позов вони не збираються.

37-річна Вінус Вільямс – найтитулованіша тенісистка сучасності. Вона є семикратною переможницею турнірів Великого шолома в одиночному розряді, з них п'ять перемог були здобуті на Вімблдоні. У парному розряді американка шість разів вигравала Вімблдон, чотири рази – відкритий чемпіонат Австралії, по два рази – відкриті чемпіонати Франції та США. Вінус разом з молодшою сестрою Сереною тричі вигравала Олімпійські ігри у змаганнях серед пар (2000, 2008, 2012).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: