Тренер «Динамо» озвучив завдання клубу на Лігу Європи

Тренер «Динамо» озвучив завдання клубу на Лігу Європи
Олександр Хацкевич. Фото ФК «Динамо»

Олександр Хацкевич поспілкувався з представниками ЗМІ

Головне завдання «Динамо» на Лігу Європи на осінню частину – вийти у плей-офф з першого місця.

Про це перед матчем з «Янг Бойз» заявив головний тренер киян Олександр Хацкевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

«Насправді, у чемпіонаті останні ігри нам не вдаються як у плані результату, так і в плані гри – принаймні, тієї, що була у нас на старті сезону. Що стосується завтрашньої гри, то, справді, це інший турнір, у якому у нас завдання – вийти до плей-офф з першого місця», - сказав він.

«Ми готуємося, є певні проблеми та сумніви стосовно певних позицій, але, сподіваюся, завтра ми приймемо оптимальне рішення, яке дозволить нам домогтися результату», - додав наставник.

За словами Хацкевича, у кожній грі «Динамо» прагне вигравати.

«Ще раз наголошую, що ми граємо для вболівальників. Сподіваюся, вони будуть з нами як у ті хвилини, коли ми виграємо, так і тоді, коли ми маємо певні проблеми, як зараз. Я неодноразово казав, що це наш 12-й гравець, і ми граємо заради них», - зауважив він.

«Чи змінився «Янг Бойз»? Загалом, не змінився. Хоча, якщо раніше було багато вертикальних передач, зараз же роблять акцент на середньому та короткому пасі з активною грою вперед. Тож можу сказати, що футбол у виконанні «Янг Бойз» став більш комбінаційним», - підсумував тренер.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового етапу Ліги Європи «Динамо» - «Янг Бойз» відбудеться у четвер, 19 жовтня, на НСК «Олімпійський». Початок о 22:05 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: