Тренер «Янг Бойз» каже, що перед матчем з «Динамо» його команда відчуває тиск

Тренер «Янг Бойз» каже, що перед матчем з «Динамо» його команда відчуває тиск
Адольф Гюттер. Фото ФК «Динамо»

Головний тренер швейцарського клубу відповів на запитання журналістів

У «Янг Бойз» дивляться на нове протистояння з «Динамо» з більшою рішучістю.

Про це головний тренер швейцарського клубу Адольф Гюттер розповів на передматчевій прес-конференції, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

«Ми раді сюди повернутися. Звісно, у нас не найкращі спогади про попередній візит до Києва, але у домашній грі нам вдалося відігратися, перемогти «Динамо», тому тепер ми дивимося на нове протистояння вже з більшою рішучістю», - сказав він.

«Ситуацію дещо ускладнює лише те, що «Динамо» набрало шість очок у стартових двох турах, а ми тільки два, тому наша команда відчуває певний тиск, тим більше, ми граємо у гостях», - додав наставник.

За словами Гюттера, грати на виїзді завжди важко.

«Динамо» - добре організована команда, протистояти якій завжди важко. Тим більше, вона має у складі таких індивідуально сильних гравців, як той самий Ярмоленко, який тепер виступає у Бундеслізі. Однак ми спробуємо підготуватися до протистояння якомога краще», - підсумував він.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового етапу Ліги Європи «Динамо» - «Янг Бойз» відбудеться у четвер, 19 жовтня, на НСК «Олімпійський». Початок о 22:05 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: