Тренер збірної України з гандболу: На Кубку Риги ми досягли тих цілей, до яких прагнули

Тренер збірної України з гандболу: На Кубку Риги ми досягли тих цілей, до яких прагнули
Сергій Бебешко
Фото: ФГУ

Сергій Бебешко підсумував виступи української чоловічої команди у Латвії

Головний тренер чоловічої збірної України з гандболу Сергій Бебешко підбив підсумки виступів на Кубку Риги.

Тренерський штаб повіз до столиці Латвії оновлений склад, аби перевірити в іграх кандидатів до національної команди, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

«Турнір був організований на високому рівні. Збірна Єгипту готується до Чемпіонату світу-2019 і грала основним складом. У збірної Латвії були відсутні більшість основних гравців. Збірна ж Бельгії приїхала практично в основному складі, за винятком трьох-чотирьох гравців», - сказав Бебешко.

«Для нас турнір був дуже корисним. Завдання, які ми ставили, вважаю, ми виконали. Ті гравці, яких ми залучали на попередні збори, отримали багато ігрового часу. Також чимало пограли ті гравці, яких було викликано вперше. Звичайно, хотілося більше перемог, і ми були за крок від того, щоб обіграти збірну Єгипту. Думаю, це було б сенсацією, враховуючи той склад, у якому ми були», - продовжив він.

«Звісно, ми побачили наші проблеми. Але це наші внутрішні справи, ми їх розберемо і не будемо виносити на публіку. Головне, що ми досягли тих цілей, до яких прагнули. Повторюся, що підсумкове місце особливо нас не хвилювало, ми йшли від гри до гри», - додав тренер.

За словами Бебешка, на цьому турнірі тренери побачили силу гравців, які претендують на місце у збірній.

«Ми будемо дуже пильно відстежувати, у якому стані перебувають наші гравці. Про всіх потрібно сказати, що всі билися до кінця, проявили характер, і це дуже сподобалося», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: