У флагмані білоруського хокею - 23 хворих на коронавірус

У флагмані білоруського хокею - 23 хворих на коронавірус
Спільне тренування хокеїстів основу клубу та фарму
Фото - ХК «Нєман»

Схоже, новина про хворобу партнера Лукашенка зняла коронавірусне табу в Білорусі

За повідомленнями білоруських ЗМІ, у провідному хокейному клубі країни - ХК «Нєман» - зафіксовано спалах SARS-CoV-2.

У клубі на зафіксовано 23 випадки інфекції, запевняє Telegram-канал NEXTA Live. При цьому офіційний сайт хокейного клубу мовчить (вже майже тиждень), щоправда, на ньому щедро розвішенеі матеріали щодо профілактики коронавірусу.

Першими позитивні тести на COVID-19 отримали легіонери клубу - Валттері Хіетанен, Йоонас Хурри, Самі Йекунен і Тімо Хільтунен, аналізи у яких взяли ще 13 квітня в аеропорту Гельсінкі, коли вони поверталися додому.

Куди гірше справи виявилися у ХК «Нєман-2» (фармклубів) і юніорського складу. Серед хлопців-підлітків виявилося відразу 17 інфікованих. За попередньою інформацією, молодих хокеїстів збираються ізолювати на базі відпочинку «Світанак».

Пізніше стало відомо, що коронавірус дістався і до основної команди - захворів нападник команди Микита Бастрикін і голкіпер Віктор Мойсеєнко.

Нагадаємо, хокейний сезон у Білорусі завершився у березні, натомість в країні почалась футбольна першість - її грають з глядачами на трибунах. При цьому влада держави замовчує інформацію про небезпечну хворобу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: