У Києві колишній боксер убив військовослужбовця УДО (відео)

У Києві колишній боксер убив військовослужбовця УДО (відео)

У поліції підтвердили, що підозрюваним є Петро Очеретяний

У середу, 2 січня, у центрі Києва, по вулиці Саперне поле у Печерському районі, відбулася сутичка між двома чоловіками, внаслідок якої один убив іншого ударом у голову.

Цю інформацію повідомила речник Головного управління Нацполіції у Києві Оксана Блищик, інформує УНІАН.

На місце сутички виїхали слідчо-оперативна група та лікарі, але медики лише констатували смерть 26-річного киянина.

«Чоловік, який вигулював двох собак, почав конфліктувати з водієм автомобіля щодо першочерговості проходу або проїзду на переході. Чоловіки почали на підвищених тонах з’ясовувати стосунки. Під час цього конфлікту чоловік, який вигулював собак, вдарив опонента рукою у голову. Той впав і помер», - повідомила Блищик.

Згодом з’ясувалося, що чоловік, якого вбили, працював військовослужбовцем в Управлінні державної охорони України.

Як стверджує NEWSONE.ua, вбитий був капітаном в Управлінні держохорони, яка забезпечує безпеку перших осіб держави. Його звали Василь Хмелюк, хлопцеві було 26 років.

Як виявилося, підозрюваним у вбивстві є колишній боксер Петро Очеретяний, який виступав на профірингу у важкій ваговій категорії, передає «Народна правда».

Згідно з авторитетним порталом BoxRec, на якому розміщено базу даних боксерських поєдинків та інформацію про боксерів, Очеретяний народився та тренувався у Києві, у його кар’єрі – 10 боїв.

Він виступав у важкій ваговій категорії та бився в основному в Україні. Єдиний виїзд за кордон завершився для Очеретяного поразкою – у Польщі він поступився рішенням суддів поляку Гжегожу Сошинському.

Виступи на профірингу підозрюваний у вбивстві розпочав у березні 2005 року, а завершив боєм на турнірі, присвяченому Дню Незалежності у місті Узин Київської області у 2009-му.

Ще один цікавий факт: у Петра Очеретяного є брат-близнюк Павло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: