У Києві пройшов спільний семінар НОК України та «Фонду Кличка»

У Києві пройшов спільний семінар НОК України та «Фонду Кличка»
Фото: НОК України

У столиці України стартував інформаційно-освітній проекту SportCamp & More

30 січня відбулося підписання меморандуму про партнерство та співпрацю між Національним олімпійським комітетом України та «Благодійним фондом «Фонд Кличко».

Підписи під документом, що підтверджує співпрацю, поставили керівники двох організацій - Сергій Бубка та Аліна Носенко.

Підписання меморандуму відбулося під час відкриття інформаційно-освітнього проекту щодо кар'єри атлетів SportCamp&More, у межах програми Міжнародного Олімпійського Комітету Athlete365.

Мета співпраці НОК та «Фонду Кличко» - координація зусиль, спрямованих на об'єднання та підтримку спортсменів, впровадження освітніх програм та програм адаптації спортсменів після завершення активної спортивної кар'єри, популяризацію олімпійських цінностей, підтримку здорового способу життя серед молоді України, залучення молоді до активних занять фізичною культурою і спортом, охорони здоров'я.

Зокрема, одне з основних спільних завдань, що стоїть перед організаціями, - запровадження системи освітніх проектів та форумів щодо підвищення освітнього рівня спортсменів, поліпшення обізнаності у питаннях розвитку кар'єри та пост-кар'єри, подальшої суспільної адаптації, залучення до інформаційно-освітніх проектів з цих напрямків відомих лекторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: