У Лондоні влітку хочуть провести турнір за участю найкращих тенісистів Британії

У Лондоні влітку хочуть провести турнір за участю найкращих тенісистів Британії

У самій Великобританії гравці також підтримують ідею проведення виставкових змагань

У літній період в Лондоні планують створити виставкові змагання за підтримки Джеймі Маррея, екслідера парного рейтингу ATP. У планах Маррея ще до того, як через пандемію коронавірусу скасували офіційні змагання в ATP і WTА, було проведення тижневої серії показових турнірів в парі в тенісних клубах в Сурреї і Лондоні.

Зараз же Джеймі Маррей займається плануванням одиночного турніру з груповим форматом, який може пройти в період з 29 червня по 12 липня. При цьому матчі пройдуть без глядачів, а також, за можливості, без суддів. Планується залучити топ-вісімки британських тенісистів, які будуть розділені на 2 групи по 4 людини. Переможці квартетів зіграють у фіналі.

Як відзначають журналісти, коментуючи проведення виставкових турнірів в Європі, «проблема багатьох з цих концепцій полягає в розробці чітких планів, в той же час, в світі немає ніякої визначеності, як пандемія буде прогресувати далі».

Нагадаємо, у світі зареєстровано майже 2,5 млн випадків зараження коронавірусом. За кількістю випадків інфікування «лідирують» США – 786 638 осіб, далі йдуть Іспанія – 200 210, Італія – 181 228, Франція – 156 480 та Німеччина – 147 065.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: