У збірної Росії можуть відібрати срібні медалі чемпіонату Європи

У збірної Росії можуть відібрати срібні медалі чемпіонату Європи

Мова йде про гандбольну жіночу команду до 19-ти років

Немає впевненості у тому, що у молодіжної збірної Росії з гандболу не відберуть медалі жіночої першості Європи через позитивні допінг-проби.

Про це заявив президент Федерації гандболу Росії (ФГР) Сергій Шишкарьов.

Європейська гандбольна федерація (EHF) 9 вересня оголосила, що допінг-проби трьох росіянок, які брали участь у чемпіонаті Європи-2017 для гравців не старше 19 років, виявилися позитивними. А збірна Росії на цьому турнірі виграла срібло.

Згідно з пунктом 10.2 антидопінгових правил EHF, якщо більше двох членів команди визнані такими, що порушили антидопінгові правила під час змагань під егідою організації, компетентний орган EHF може накласти санкції на національну федерацію та команду.

А саме - автоматично дискваліфікувати команду з анулюванням результатів, заборонити національній збірної брати участь у змаганнях EHF та оштрафувати національну федерацію.

«Упевненості у тому, що у нас не відберуть медалі, у мене немає, тому що вона у мене з'явиться тільки тоді, коли на руках у мене будуть вагомі та юридично значущі аргументи про невинність дівчат. Поки цих аргументів у мене немає, тому що йде робота», - сказав Шишкарьов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: