Україна проти Латвії: анонс матчу відбору на Чемпіонат світу-2019

Україна проти Латвії: анонс матчу відбору на Чемпіонат світу-2019
Фото взяте з ФБУ

У неділю ці команди зіграють останній матч першого групового етапу кваліфікації

У неділю 1 липня, у київському Палаці спорту відбудеться матч кваліфікації Чемпіонату світу 2019 року з баскетболу, у якому чоловіча збірна України прийматиме команду Латвії.

Як інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України, якщо Туреччина не зазнає поразки у матчі проти Швеції, то команди України та Латвії у цій грі розіграють другу сходинку групи В.

Перша зустріч, яка відбулася у Ризі, завершились перемогою підопічних Євгена Мурзіна з рахунком 82:68.

Обидві команди вже забезпечили собі місце у другому груповому раунді та продовжать боротьбу за вихід у фінальну частину восени та взимку.

Але всі показники переходять з командами у наступний раунд і враховуватимуться у турнірному становищі й надалі, тому цей поєдинок є важливим.

Через народження сина не допоможе латвійцям Яніс Тімма, лише думками зможе підтримати партнерів Дайріс Бертанс – він отримав травму у товариському матчі з Росією. Також іще довго поза грою залишатиметься головна зірка латвійського баскетболу Крістапс Порзінгіс.

У збірної України готові зіграти всі гравці, які готувались у тренувальному таборі напередодні літніх матчів кваліфікації світової першості.

Чемпіонат світу 2019 року з баскетболу

Перший груповий етап кваліфікації

Матч 6-го туру

Україна – Латвія – початок матчу о 16:00

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: