Меркушина і Тищенко завоювали бронзу у сингл-міксті на етапі Кубку світу у Поклюці

Меркушина і Тищенко завоювали бронзу у сингл-міксті на етапі Кубку світу у Поклюці
Анастасія Меркушина та Артем Тищенко
Фото взяте з сайту korrespondent.net

В одиночній змішаній естафеті українські біатлоністи сьогодні «були в ударі»

Меркушина потужно стартувала. До першої стрільби примчала шостою, з відставанням від Шевальє у 3,2 секунди, а після стрільби, не допустивши жодного промаху, очолила гонку.

По дорозі до другої стрільби українка пропустила вперед Брюн-Лі (Норвегія), відставши від неї на 2,1 секунди. Але після цього відрізка Меркушина знову, безпомилково відстрілявшись, вийшла у лідери. Шевальє тим часом (два промахи на першому рубежі, жодного - на другому) встигла скоротити відставання від українки до 1,7 секунди.

А ось Тищенко не зміг утримати лідерство. До першої стрільби він прийшов другим, програючи 3,2 секунди французу, обидва відстрілялися без промахів, але з вогневого рубежу українець пішов уже третім, пропустивши вперед канадця Гоу.

До другої стрільби Тищенко прибув вже п'ятим (-6,4 секунди від Гоу), але за рахунок точності піднявся на друге місце - слідом за норвежцем Біркеландом (відставання 2,2 секунди).

Меркушина після передачі естафети на дистанції знову була не найкращою - до обох вогневих рубежів українка діставалася четвертою, жодного разу не промахувалася і кожен раз продовжувала перегони на другій позиції.

Щодо Тищенка, то на четвертому вогневому рубежі український біатлоніст допустив один промах та відстав від Біркеланда на 10,2 секунди, а на фініш прийшов з відставанням у 20,7 секунди. Проте це не завадило йому стати третім. 

Кубок світу з біатлону сезону-2018/19

Етап у Поклюці, Словенія

Одиночна змішана естафета

1. Норвегія (Текла Брюн-Лі, Ларс Хельге Біркеланд) - 38:26,7 (0+4)
2. Австрія (Ліза Тереза Гаузер, Сімон Едер) - 8,5 (0+5)
3. Україна (Анастасія Меркушина, Артем Тищенко) - 20,7 (0+1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: