Українці вибороли 34 медалі на чемпіонаті Європи з армрестлінгу

Українці вибороли 34 медалі на чемпіонаті Європи з армрестлінгу
Збірна України з армрестлінгу

З них: 9 золотих, 9 срібних та 16 бронзових

В місті Софія (Болгарія) відбувся чемпіонат Європи з армрестлінгу серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів, а також чемпіонат Європи з пара-армрестлінгу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

У підсумку доробок національної збірної склав 34 медалі, з них: 9 золотих, 9 срібних та 16 бронзових.

У загальнокомандному заліку серед дорослих жіноча збірна команда України посіла друге місце, а в змаганнях серед ветеранів українці здобули третє командне місце. Чоловіча збірна серед юніорів посіла 4 місце, а серед дорослих – 5 місце.

9 медалей (5 золотих, 4 бронзових) до загальної скарбнички доклали спортсмени дорослої збірної. Харків’янка Вікторія Ілюшина показала кращий результат в команді, у ваговій категорії до 55 кг у фіналі прийомом на лівій руці перемогла спортсменку із Туреччини, а на правій руці одержала впевнену перемогу над спортсменкою із Росії. Ілюшина завоювала 2 золоті медалі та стала 12-разовою чемпіонкою Європи.

Додамо, що у чемпіонаті Європи з пара-армрестлінгу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору збірна команда України завоювала 21 медаль (9 золотих, 4 срібних, 8 бронзових).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: