Українець Дерев'янченко може отримати чемпіонський бій проти Головкіна

Українець Дерев'янченко може отримати чемпіонський бій проти Головкіна
Сергій Дерев'янченко. Фото BoxingScene.com

Сергій може замінити Сауля Альвареса, який попався на допінгу

Експерт телеканалу ESPN Ден Рафаель склав список гідних кандидатів для Геннадія Головкіна на випадок відміни його реваншу з мексиканцем Саулем Альваресом, який провалив допінг-тест.

Найпривабливішим і виправданим у всіх сенсах варіантом для Головкіна, на думку Рафаеля, є чемпіон WBO у середній вазі Біллі Джо Сондерс (26-0, 12 KO).

Британець володіє останнім поясом, якого не вистачає представнику Казахстану для звання абсолютного чемпіона.

Друге місце у рейтингу експерт віддав екс-чемпіону з США Деніелу Джейкобсу (33-2, 29 KO), який у березні минулого року зустрічався з Головкіним.

Американець став першим на той моментом суперником Геннадія, який вистояв 12 раундів, але поступився одноголосним рішенням суддів.

Також у цей список потрапили українець Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 KO), який є обов'язковим претендентом на титул Головкіна по лінії IBF, і ще один американець екс-чемпіон світу у першій середній вазі Деметріус Андраде (25-0, 16 КО).

Раніше Рафаель висловив думку, що призначений на 5 травня поєдинок Головкіна та Альвареса не відбудеться, оскільки мексиканець буде дискваліфікований.

Нагадаємо, Атлетична комісія штату Невада тимчасово відсторонила Альвареса від боїв через дві позитивні допінг-проби (від 17 та 20 лютого) на заборонений препарат кленбутерол.

Остаточний вердикт у справі мексиканця буде прийнято 10 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: