Українка Софія Прийма стала чемпіонкою світу з акватлону

Українка Софія Прийма стала чемпіонкою світу з акватлону
Хлоя Поллард, Софія Прийма та Марина Соколова. Фото: triathlon.org.ua

Третє місце на чемпіонаті світу здобула ще одна представниця України - Марина Соколова

В Данії на острові Фюн завершився фестиваль різновидів нашого виду спорту з високим статусом Чемпіонат світу – з дуатлону, крос-триатлону, акватлону, аквабайку та триатлону на довгій дистанції.

І в одній з дисциплін на найвищу сходинку п’єдесталу пошани зійшла українська спортсменка, інформує прес-служба Федерації триатлону України.

У змаганні триатлеток, які не досягли 23-річного віку, наша Софія Прийма не мала собі рівних. За підсумками плавання можна було зробити висновок, що за нагороди тут боротимуться три претендентки – британка Хлоя Поллард, а також дві українки, Софія Прийма та Марина Соколова.

Першою з води вийшла Поллард, також їй вдалося найшвидше пройти транзитну зону.

Проте, як тільки-но дівчата вийшли на бігову дистанцію – Софія Прийма показала відмінну швидкість, що дозволило їй на фініші випередити основну суперницю на 11 секунд.

Так, Софія Прийма стала чемпіонкою світу з акватлону серед молодію. Бронзова медаль також дісталася українській спортсменці – третє місце на чемпіонаті світу здобула Марина Соколова.

Варто зазначити, що два роки тому в Румунії Софія стала чемпіонкою Європи з крос-дуатлону, а впродовж кар’єри неодноразово здобувала перемоги на міжнародних та внутрішніх змаганнях з триатлону серед молоді.

Нещодавно вона виборола також медаль і на дорослому етапі Кубка Європи – в Дніпрі Софія Прийма фінішувала третьою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: