Українська футзальна команда посіла четверте місце на турнірі у Португалії

Українська футзальна команда посіла четверте місце на турнірі у Португалії

Українські футзалістки програли всі свої зустрічі

Харків’янки стали четвертими на міжнародному футзальному турнірі у португальському місті Віана-ду-Каштелу.

Окрім підопічних Василя Сухомлинова, у турнірі взяли участь CFS «Majadahonda» (Іспанія), «Nieuw» Roden (Нідерланди) та «Santa Luzia» (Португалія), інформує сайт Асоціації футзалу України.

У двох перших зустрічах представниці України поступилися представницям Іспанії та Нідерландів з ідентичним результатом – 0:3.

У поєдинку з «Nieuw» Roden слобожанки могли сподіватися на очки. За рахунку 0:0 нашим співвітчизницям не вдалося реалізувати пенальті. Пропустивши один гол від суперниць, «Tesla» спробувала відігратися, граючи у п’ять польових. Однак нідерландки використали помилки харків’янок і ще двічі вразили ворота української команди.

Останній з матчів колектив Василя Сухомлинова провів з господарками турніру – командою «Santa Luzia». Третя зустріч також завершилася поразкою для представниць України – 2:6.

Тож, «Tesla» посіла четверте місце. Також за підсумками турніру харків’янки отримали відзнаку «фейр-плей» за своєчасне надання допомоги лікарем української команди гравцю «Nieuw».

Зрештою, саме нідерландки посіли третє місце, срібло дісталося португалкам, а переможницями стали гравці іспанської CFS «Majadahonda».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: