Українська хокейна ліга. «Донбас» з легкістю обіграв «Динамо» в Харкові

Українська хокейна ліга. «Донбас» з легкістю обіграв «Динамо» в Харкові
«Динамівці» відверто провалили другу 20-хвилинку
Фото: УХЛ

Донеччани продовжують переможну ходу в регулярному чемпіонаті

У Харкові матчем між місцевим МХК «Динамо» і донецьким «Донбасом» продовжився 32-й тур чемпіонату Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба ліги.

Раніше «Білий Барс» на своєму льоду впевнено обіграв «Крижаних Вовків».

Для багатьох залишалося загадкою, яким постане «Динамо» в першому поєдинку після відходу з клубу Олександра Кулікова. І треба сказати, що стартовий період господарі арени проти чинного чемпіона провели гідно. Харків'яни часто загрожували воротам Дьяченка, тому кіперу доводилося не один раз вступати в гру. Проте, в контратаці Дмитро Ігнатенко вивів підопічних Сергія Вітера вперед - 0:1.

Здавалося, що інтрига в матчі живе і донеччанам буде непросто. Однак «динамівці» відверто провалили другу 20-хвилинку. Спершу двічі в меншості «Донбас» засмутив суперника - шайби на рахунку Смирнова і Ляльки. Уже в рівних складах гості добили опонентів голами Денискіна, Романенка і Александрова.

За рахунку 0:6 господарям залишалося боротися лише за власний престиж. І все-таки пробити Дьяченка вдалося Данилу Бабчуку. До кінця зустрічі «Донбас» закинув і сьому шайбу, але її відмінили після повтору. 6:1 - команда Сергія Вітера продовжує переможну серію, яка тепер нараховує 16 поєдинків.

Українська хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

МХК «Динамо» - «Донбас» 1:6 (0:1, 0:5, 1:0)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: