Український боксер готовий битися проти МакГрегора

Український боксер готовий битися проти МакГрегора
Денис Берінчик. Фото: К2

Боксер готовий вийти проти МакГрегора, якщо йому запропонують солідний контракт

Чемпіон Oriental в легкій вазі за версією WBO Денис Берінчик заявив, що відкритий для ідеї провести бій в ММА.

Українець заявив, що готовий почати підготовку до бою в октагоні і навіть проти Конора МакГрегора, якщо йому запропонують солідний контракт.

«За ті гроші, які вони мені пропонують, я б вибив МакГрегору мізки. Теоретично, я себе там бачу. Якщо вони запропонують мені контракт і будуть готові смикнути якогось боксера в ММА, то я із задоволенням. Хлопці, давайте 200 тисяч доларів, і все буде. Тому що на цю підготовку може піти як мінімум півроку», - сказав Денис Берінчик.

«Потрібно зібрати велику команду - і борців, і ударників, і кікбоксерів, і тайців. Щоб був великий технічний арсенал. У мене є досвід в кікбоксингу, два чемпіонати України і звання майстра спорту. Ногами я б'ю, але в боротьбі треба підтягнути інші м'язи. Адже в боксі м'язи від себе, а в боротьбі - до себе. Цей момент може зіграти злий жарт. Щоб я не затягнувся в борцівських м'язах», - цитує боксера ua.tribuna.com.

У своєму восьмому професійному бою Берінчик виграв вакантне чемпіонство Oriental (Східне) за версією WBO, здолавши Аллана Валлеспіна. Статистика боїв Дениса - 8:0 (4 перемоги нокаутом).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: