Український боксер заразився гепатитом А в бою з росіянином

Український боксер заразився гепатитом А в бою з росіянином
Радість Карена Чухаджяна після бою з Воробйовим була трохи передчасною
ТСН

Карен Чухаджян інфікувався саме від суперника, Сєрґєя Воробйова

Чемпіон WBA International в напівсередній вазі Карен Чухаджян з України повідомив, що заразився гепатитом А від росіянина Сергія Воробйова, з яким проводив свій останній бій цьогоріч у лютому.

«Сподіваюся, що ви не забуваєте про тренування навіть вдома. Хотів би і я показати свої домашні тренування, але зараз на вимушеному відпочинку. Так сталося, що мій карантин почався ще на початку березня, коли мене поклали в лікарню. Річ у тім, що під час бою я заразився гепатитом А.

Заразився від суперника. Скажу відразу, він сам не знав, що хворий. Тому я не тримаю зла, ні в чому нікого не звинувачую і вас прошу утриматися від негативних коментарів. Сергій написав мені і сказав, що йому шкода, що так вийшло.

Інкубаційний період гепатиту А складає близько 21 дня, тобто весь цей час не відчуваєш жодних симптомів і не знаєш, що хворієш. Так було і зі мною, близько місяця я ні про що не підозрював. У лікарні я пролежав три тижні.

Зараз вже минув тиждень після моєї виписки. Почуваюся добре, п'ю ліки, дотримуюся дієти і відновлюю печінку. Поки мені заборонені важкі фізичні навантаження, тому наступний бій буде не раніше осені, тим більше зараз бої ніхто не проводить через коронавірус.

Моя мета зараз – відновитися і повернутися в ще кращій формі. Я налаштований рішуче. На щастя, гепатит А повністю виліковується. Ще у мене тепер імунітет до цієї хвороби, шукаю в усьому плюси. Дуже хвилювався, що міг заразити кого-то зі своїх близьких, але, слава Богу, цього не сталося.

Зі мною завжди були поруч батьки, дівчина, друзі, з тренером постійно був на зв'язку, спасибі всім за підтримку. Своєму опонентові бажаю успішного відновлення. Зараз для всього світу дуже непростий період. Вірю, що все закінчиться благополучно для кожного з нас. Мийте руки, висипайтеся, дотримуйтеся карантину і зміцнюйте імунітет домашніми тренуваннями. Незабаром я до вас приєднаюся.

Як бачите, захворіти можна де і коли завгодно. Тому бережіть себе навіть після закінчення карантину, стежте за самопочуттям, але найголовніше – зберігайте бадьорість духу», - написав Чухаджян на своїй сторінці в «Фейсбуці».

Бій Воробйова і Чухаджяна тривав усі десять раундів і завершився перемогою українського боксера роздільним рішенням суддів. Карен з перших же хвилин заволодів перевагою і зміг впевнено довести бій до перемоги. Підсумковий рахунок суддівських записок склав 95:96, 99:91, 96:94.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: