Український танцювальний дует Назарова - Нікітін переміг на турнірі в Угорщині

Український танцювальний дует Назарова - Нікітін переміг на турнірі в Угорщині
Максим Нікітін та Олександра Назарова

У категорії «юніори» Голубцова - Бєлобров посіли друге місце

Український танцювальний дует Олександра Назарова - Максим Нікітін піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу традиційного міжнародного турніру Santa Claus Cup, що завершився у Будапешті.

За підсумками короткої та довільної програм вони набрали 166.38 балів, що дозволило фігуристам «переписати» особистий рекорд, інформує офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Українці зберегли лідируючі позиції, на яких перебували після короткого танцю, виконавши довільний так само впевнено, яскраво та чисто. Судді високо оцінили їхній прокат «Піратів Карибського моря» у 101.66 балів. При цьому технічна оцінка склала 53.54 балів, а за компоненти танцюристи отримали 48.12 балів.

Ще одна українська пара – Дар’я Попова - Володимир Бєліков – у довільній програмі, як і у короткій, показала восьмий результат – 79.38. На цій позиції учні Галини Чурілової залишилися і за сумою балів, набраних за підсумками двох видів, - 128.56.

У категорії «юніори» учні київського тренера Марії Тумановської-Чайки Марія Голубцова - Кирило Бєлобров посіли друге місце із загальним результатом 129.13.

У цей же день завершилися змагання танцюристів категорії Advanced Novice, де Україну презентували два дуети. Четверте місце серед 18-ти пар-учасниць посіли Анна Чернявська та Володимир Горовий – 75.69 балів.

Нагадаємо, 15-річний українець Іван Шмуратко також переміг на турнірі з фігурного катання у Будапешті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: