В Росії заарештували ще одного футболіста у справі Мамаєва-Кокоріна

В Росії заарештували ще одного футболіста у справі Мамаєва-Кокоріна

Футболістів взяли під варту до 8 грудня

У Москві заарештували ще одного футболіста у справі скандальновідомих Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна. Він не менш завзято «повеселився» разом з колегами.

У п'ятницю, 12 жовтня, Тверський суд Москви санкціонував арешт четвертого учасника, підозрюваного у справі Мамаєва-Кокоріна. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію прес-служби суду.

Під варту узяли Олександра Протасовицького. За версією слідства, він брав активну участь в обох інцидентах, і його також затримано у межах кримінальної справи, порушеної за статтею «хуліганство».

Раніше стало відомо про арешт брата футболіста Олександра Кокоріна – Кирила – у цій же справі. Кирило Кокорін також проходить підозрюваним у побитті та хуліганстві.

Нагадаємо, 8 жовтня Кокорін і Мамаєв зчинили бійку з відвідувачами одного з московських кафе та побили чиновника Мінпромторгу – Дениса Пака, який очолює департамент автомобільної промисловості та залізничного машинобудування.

Скандал з російськими футболістами отримав широкий резонанс у ЗМІ.

За дві години до інциденту у кафе, Кокорін і Мамаєв жорстко побили перехожого. Ним виявився водій російського «Першого каналу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: