Вернидуб: Для нас буде важливо зіграти компактно в обороні

Вернидуб: Для нас буде важливо зіграти компактно в обороні
Юрій Вернидуб

Головний тренер «Зорі» поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти «Герти» в межах четвертого туру групового етапу Ліги Європи

У матчі Ліги Європи проти «Герти» для «Зорі» буде важливо зіграти компактно в обороні.

Про це заявив головний тренер луганського клубу Юрій Вернидуб, який відповів на запитання преси напередодні матчу проти «Герти» в межах четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

«Має бути дуже важкий матч. Думаю, «Герта» жадає взяти реванш на своєму стадіоні, легкої гри не передбачається. Але ми готові і постараємося показати свої найкращі якості. Ми приїхали дати бій і здобути позитивний результат. Для нас буде важливо зіграти компактно в обороні. Ми зіграємо на виїзді, на прекрасному стадіоні «Олімпійський». Глядачі будуть на боці «Герти», але ми вже до такого звикли», - зазначив він.

«Мені сподобалася гра, яку ми показали в першому матчі з «Гертою». Але є якісь моменти, наприклад, ми вигравали 2:0 з «Шахтарем», але примудрилися програти 3:4. Потім в грі з «Олександрією» вигравали 2:0, а потім пропустили два м'ячі. Можливо, це моя помилка як тренера. Завтра постараємося докласти максимум зусиль, щоб це не повторилося», - додав Вернидуб.

Тренер також зауважив, що «Зорю» почали більше поважати в Європі.

«Того року були суперники набагато сильніші, та й ми отримали користь з тих матчів. Плюс потім була недооцінка з боку «Атлетика» і «Герти». Зараз нас стали більше поважати і тепер розуміють, що виходити і просто так обігрувати «Зорю» не вдасться», - сказав український фахівець.

Матч «Герта» - «Зоря» відбудеться завтра на стадіоні «Олімпійський» у Берліні.

Початок зустрічі о 22:05.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: