Вернидуб: Я не чекав такого від своїх гравців

Вернидуб: Я не чекав такого від своїх гравців
Юрій Вернидуб. Фото: ФК «Зоря»

Головний тренер «Зорі» прокоментував поразку від «Естерсунда»

Футболістам «Зорі» не вистачило швидкості у матчі Ліги Європи проти «Естерсунда».

Таку думку висловив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який коротко прокоментував поразку від «Естерсунда» в 1 турі групового етапу Ліги Європи.

"Якщо ми будемо продовжувати так грати, як сьогодні, то я не знаю, що робити. Індивідуальні помилки гравців «Зорі» вирішили долю матчу. Пропустили на рівному місці, пробували зрівняти рахунок, але як вийшло, так вийшло. Не було швидкості. Як можна створювати моменти, якщо нема швидкості?», - заявив тренер.

«У мене склалось таке враження, що на поле вийшли зірки – будь-який контакт, одразу апеляції до арбітра. Я не чекав такого від своїх гравців.Такі помилки, якої припустився Гречишкін, неприпустимі. Я ще можу зрозуміти молодих, але не таких футболістів. Вони не мають права припускатись таких помилок», - сказав Вернидуб.

Головний тренер «Зорі» пообіцяв, що команда розбере помилки у матчі.

«Будемо розбиратись. Але треба з цим змиритись. Важко, але треба. Напевне, це наш рівень Щодо перспектив Зорі у Лізі Європи, то давайте не будемо далеко загадувати. Треба для початку зіграти проти Карпат, оскільки в чемпіонаті ми теж опустились дуже низько», - сказав Вернидуб у коментарі телеканалу Футбол.

Нагадаємо, «Зоря» у Львові програла «Естерсунду» з рахунком 0:2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: