Віце-чемпіони України з баскетболу почали підготовку до сезону

Віце-чемпіони України з баскетболу почали підготовку до сезону
Перше тренування «Київ-Баскета» після відпустки
БК «Київ-Баскет»

«Київ-Баскет» провів перше тренування після літньої відпустки

Чоловіча команда «Київ-Баскета» провела 15 серпня перше тренування.

Розпочалася підготовка до нового сезону, у якому команда змагатиметься на кількох фронтах - Лізі чемпіонів, Суперлізі та Кубку України, інформує прес-служба клубу.

Півторагодинне інтенсивне заняття провели асистенти головного тренера Айнарса Багатскіса Артем Сліпенчук і Леонід Яйло. Також у тренувальному процесі брав участь наставник вищолігової команди «Київ-Баскета» Максим Балашов. За словами Артема Сліпенчука, вже на першому занятті відчувалося професіональне ставлення гравців до своїх обов'язків - усі перебувають у гарній фізичній формі і готові до передсезонних навантажень.

Зокрема, на арені СК Меридіан завдання тренерів виконували В'ячеслав Петров, Павло Крутоус, Максим Сандул, Антон Мусієнко, Олександр Тищенко, Юрій Кондраков, Кейсі Шефферд, Деон Едвін, Кіндал Хілл. Це 9 виконавців, з якими вже підписано контракти. Також з командою тренувалися Максим Пустозвонов, Ілля Тертишник і Данило Пирогов.

Головний тренер «Київ-Баскета» Айнарс Багатскіс мав прибути до столиці пообіді 15 серпня і якщо не буде затримки рейса, проведе вечірнє тренування, початок якого запланований на 17:30.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: