Відомий журналіст стверджує, що в Україні щотижня грають договірні матчі

Відомий журналіст стверджує, що в Україні щотижня грають договірні матчі
Артем Франков

Артем Франков висловив свою думку щодо так званих «договірняків»

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков на сторінках видання розповів про актуальну для нашого футболу проблему матчів з фіксованим результатом.

За його словами, оскільки членство у комітеті Федерації футболу з етики та чесної гри було припинено, він не дуже обізнаний, що нині відбувається у надрах цієї організації.

«Але можу припустити: жодна зі справ про договірні матчі, у тому числі «Іллічівець» (нині «Маріуполь») – «Гірник-Спорт», так і не доведена ні до КДК, ні до поліції. У кращому випадку можна вести мову тільки про матеріали, підготовлені ще старим, до 12.12.2016, складом», - пояснив він.

«В принципі, я допускаю, що все в порядку, і робота йде, однак маю намір поставити на найближчому засіданні виконкому ФФУ запитання – доцільно було б заслухати звіт комітету про виконану роботу, врешті-решт, вже рік майже пройшов», - додав Франков.

«Я переконаний, що у кожному турі у нас хай не в УПЛ, але у Першій і Другій лігах, а також молодіжних і юнацьких змаганнях граються договірні матчі. Хто і як з ними бореться, яка методика – питання цікаве. Хоча і спірне, але на одній цій підставі футбольна влада не має права відвертатися від проблеми. Тим більше, за її рішення заплачені не такі вже маленькі гроші», - цитує журналіста matchday.ua.

Нагадаємо, Федерація футболу ігнорує апеляцію «Динамо» на матч з «Маріуполем».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: