Федерація футболу ігнорує апеляцію «Динамо» на матч з «Маріуполем»

Федерація футболу ігнорує апеляцію «Динамо» на матч з «Маріуполем»

У ФФУ досі не розглянули апеляцію киян на несправедливість технічної поразки у матчі з «Маріуполем»

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України ще не прийняв апеляцію «Динамо» про несправедливість технічної поразки у матчі з «Маріуполем».

Після присудження «Динамо» технічної поразки за неявку на матч до Маріуполя розгляд перейшло у судову площину - кияни погрожували подати апеляцію на рішення КДК ФФУ та, при потребі, дійти до Спортивного арбітражного суду Лозанни.

Згідно дисциплінарних правил ФФУ, у киян на оскарження було 10 днів з моменту оголошення рішення, і вони вчасно подали свій протест.

Втім, Апеляційний комітет ФФУ, отримавши апеляцію від «Динамо», досі не затвердив дату розгляду справи. Чому комітет відкладає з розглядом справи - залишається невідомим. Але відповідне рішення КДК від 11.09.2017 про технічну поразку киян все ще не набирає сили.

У своїй апеляції «Динамо» ще раз привело аргументи, через що не поїхало на гру у Маріуполь, серед яких головним є висока ступінь терористичної загрози у самому місті, а також відсутність гарантій безпечного проведення поєдинку з боку правоохоронних органів.

Також раніше повідомлялося, що ФФУ не поспішала з наданням «Динамо» мотиваційної частини рішення КДК за даною справою.

Нагадаємо, «Динамо» зараховано технічну поразку (0: 3) за неявку на матч 7-го туру Прем'єр-ліги з «Маріуполем». Кияни не прибули до Маріуполя через нібито відсутність письмових гарантій безпеки від правоохоронних органів і клубу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: