Віталій Кличко візьме участь в урочистій церемонії введення в Міжнародний зал боксерської слави

Віталій Кличко візьме участь в урочистій церемонії введення в Міжнародний зал боксерської слави
Віталій Кличко. Фото: kiev.klichko.org

Кличко став першим українцем, якого включили до Міжнародного залу та музею боксерської слави у категорії «Сучасні боксери»

Мер Києва Віталій Кличко прибув у Канастоту, де візьме участь в урочистій церемонії введення в Міжнародний зал боксерської слави.

Кличко вже зробив відбиток кулака, який традиційно залишають нові члени зали та відвідав музей слави світового боксу. Там Віталій Кличко був вражений легендарним рингом, який багато років стояв на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку, і на якому боксували Мухамед Алі та багато інших легенд світового боксу. Серед їх імен Кличко знайшов і своє та брата.

«Мені дуже приємно, що ми з Володимиром колись боксували, можна сказати, на одному рингу з тими, на кого ми рівнялися, з легендами, яких знають мільйони людей в усьому світі. Я навіть не очікував побачити цей ринг тут», - відзначив Кличко.

Мер Києва, екс-чемпіон світу з боксу в супертяжкій вазі за версіями WBO, WBC і за версією видання The Ring, «вічний» чемпіон WBC Віталій Кличко став першим українцем, якого включили до Міжнародного залу та музею боксерської слави (США) у категорії «Сучасні боксери».

Серед інших нових членів Зали слави, які також візьмуть участь у церемонії цьогоріч, - мексиканський боксер у надлегкій та напівлегкій вазі Ерік Моралес та американський боксер у середній вазі Рональд Райт, телекомментатори Стів Альберт і Джим Грей та промоутер Клаус-Петер Коль.

Посмертно до Зали слави боксу внесуть імена прославленого американського боксера у легкій вазі Сідні Терріса, рінг-анонсера Джонні Адді та промоутера Лоррейн Чаргін, яка стане другою жінкою, що удостоїлася такої честі.

Урочисту церемонію відвідають легенди світового боксу Майк Тайсон, Володимир Кличко, Ріддік Боу, Мігель Котто, Марко Антоніо Баррера, Келлі Павлік, Антоніо Тарвер, Серхіо Мартінес, брати Спінкс, Крісті Мартін та багато інших.

Міжнародний зал боксерської слави - це зал слави і музей боксу, де вшановують боксерів, промоутерів та всіх, хто вніс значний внесок у розвиток світового боксу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: