Ярмоленко: На нас чекають два найважливіші матчі цього відбору

Ярмоленко: На нас чекають два найважливіші матчі цього відбору
Андрій Ярмоленко. Фото: Футбол 24

Лідер збірної України поділився очікуваннями від майбутніх матчів з Косовом та Хорватією

Бойкот матчу відбору до чемпіонату світу-2018 проти Хорватії не потрібен ні футболістам, ні вболівальникам збірної України.

Про це заявив один з лідерів української збірної Андрій Ярмоленко.

«Я в хороших стосунках з фанами «біло-синіх» і завжди відносився до них з повагою, але, я вважаю, для того, щоб був порядок на стадіоні, це є необхідними заходами. Якщо хтось захоче зробити щось протиправне на стадіоні, цю людину буде легко знайти», - зазначив він.

«Тут немає нічого поганого, якщо ти йдеш вболівати за свою команду і перебуваєш на стадіоні заради футболу. Якщо не збираєшся робити щось кримінальне – яка тобі різниця? В багатьох країнах так роблять», - додав Андрій.

На думку Ярмоленка, бойкот не потрібен ні футболістам, ні вболівальникам.

«А бойкот не потрібен ні нам, футболістам, ні самим вболівальникам. На нас чекають два найважливіші матчі цього відбору і нам дуже потрібна підтримка. Збірна з вболівальниками – єдине ціле і без них ми не досягнемо потрібного результату», - сказав він.

«Про гру з хорватами нам ще рано думати. Потрібно зосередитися на матчі з Косово. Нам багато хто вже дав три очки в цьому протистоянні, але потрібно ще взяти ці три пункти, а потім думати про хорватів», - підкреслив Ярмоленко.

Нагадаємо, що матчі проти Косова та Хорватії відбудуться 6-го та 9-го жовтня 2017 року відповідно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: