Ярославський може стати партнером Суркіса та почати фінансування ФК «Динамо»

Ярославський може стати партнером Суркіса та почати фінансування ФК «Динамо»
Олександр Ярославський, Ігор Коломойський та Ігор Суркіс

У ЗМІ з'явилися чутки, що колишній власник «Металіста»може допомогти київському клубу грошима

Колишній власник харківського «Металіста» Олександр Ярославський після продажу свого дітища Сергію Курченку на якийсь час відійшов від українського футболу.

Олександра Владиленовича найчастіше можна було побачити за спогляданням матчів лондонського «Челсі», з власником якого Романом Абрамовичем його пов'язує давня дружба.

Однак, за інформацією Sport.ua, Ярославський відверто засумував без активної участі у футбольних справах.

За даними інсайдерів ресурсу, колишній президент «Металіста» зацікавлений у співпраці з київським «Динамо».

Зазначається, що ця зацікавленість обопільна. Через неучасть у справах «Динамо» колишнього власника групи «Приват» Ігоря Коломойського, братам Суркісам все важче утримувати планку клубу на належній висоті. І вони звернули свій погляд до колишнього суперника по чемпіонату країни.

Непрямим підтвердженням такої співпраці є прихід у «динамівський» клуб колишнього менеджера «Металіста» Євгена Краснікова, який наразі обіймає посаду спортивного директора збірних у ФФУ.

Зв'язків зі своїм колишнім босом Красніков не втрачав, і коли підвернулася можливість знову проявити себе у хорошому клубі, він довго не роздумував.

Додається, що перехід Краснікова у «Динамо» – справа давно вирішена.

Нещодавно, нагадаємо, на базі «Динамо» тренувався Папа Гуйє. Не виключено, що вже у найближчому майбутньому у «Динамо» з'являться і деякі інші колишні співробітники «Металіста».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: