Ястремська у надскладному поєдинку обіграла американку Лепченко

Ястремська у надскладному поєдинку обіграла американку Лепченко
Даяна Ястремська

У наступному колі 18-річна українка зустрінеться з другою ракеткою турніру Гарбінє Мугурусою

Ястремська виграла свій перший поєдинок в Люксембурзі і оформила шосту перемогу поспіль.

Її суперниця, 168-а ракетка світу Варвара Лепченко, потрапила в основу як «lucky loser» (в фіналі кваліфікації програла Белінді Бенчіч).

За рахунку 5-6 в другому сеті Ястремська не скористалася трьома матчболами, а потім втратила перевагу на тайбрейку. Лепченко не реалізували чотири шанси завершити партію на свою користь, а з п'ятого сетбола все-таки перевела гру в вирішальний сет.

32-річна американка лідирувала 5-2 по ходу третьої партії, але до матчболів так і не дійшла: за три наступних гейми Ястремська програла всього два розіграші.

Лепченко перервала успішну серію українки, захистивши подачу (6-5), після чого заробила подвійний матчбол на подачі Ястремської. Даяна рахунок зрівняла, а потім з третього геймбола перевела партію на тайбрейк. Українка забезпечила собі відрив з міні-брейком (5-2), але програла наступні три розіграшу. Заробивши сьомий матчбол, Ястремська в затяжному розіграші здобула перемогу. Суперниці провели на корті 3 години і 2 хвилини.

У наступному колі 18-річна українка зустрінеться з другою ракеткою турніру Гарбінє Мугурусою (WTA 13). Дівчата могли зіграти один проти одного в Гонконзі минулого тижня: іспанка програла в тригодинному півфіналі Ван Цян, а китаянка на наступний день поступилася Ястремській в фіналі турніру.

BGL BNP Paribas Luxembourg Open

Перше коло

Даяна Ястремська (Україна, SE) - Варвара Лепченко (США, LL) 6-2, 6-7(10), 7-6(5)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: