Збірна України фінішувала п'ятою в жіночій естафеті на чемпіонаті світу

Збірна України фінішувала п'ятою в жіночій естафеті на чемпіонаті світу
Анастасія Бризгіна

Суперниці українок скинули зі своїх кращих результатів більше восьми секунд

Українська естафетна четвірка показала п'ятий результат у фіналі 4х400 метрів на чемпіонаті світу в приміщенні, не зумівши поборотися за медалі.

Україна кваліфікувалася у фінал з третім результатом, трохи програючи Ямайці, яка показувала другий кращий результат. Як і суперниці, українки не ризикнули робити заміни - у фіналі побігли всі ті ж Тетяна Мельник, Катерина Климюк, Анна Ярощук-Рижикова і Анастасія Бризгіна.

Серед лідерів українки трималися тільки на перших 200 метрах, після чого Мельник не зуміла витримати темп суперниць і звалилася на останнє місце. Ще гірше пробігла Климюк, яка остаточно вбила шанси на медаль.

Ярощук-Рижикова і Бризгіна ні на що вплинути не могли - на фініші українки обійшли тільки Італію, посівши п'яте місце у фіналі. Результат - 3:31.32. Це кращий результат для українок в сезоні, тому, можна зробити висновок, що швидше вони банально не могли.

А ось суперниці скинули зі своїх кращих результатів (і результатів півфіналів) більше восьми секунд. Першими з рекордом чемпіонатів світу в приміщенні фінішували США, срібло дісталося Ямайці, а бронза - Польщі.

Чемпіонат світу з легкої атлетики

Бірмінгем, Великобританія

Естафета 4х400м, жінки

1. США 3:23.85
2. Ямайка 3:24.16
3. Польща 3:26.09
4. Великобританія 3:29.38
5. Україна 3:31.32

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: