Збірна України назвала заявку команди на волейбольний чемпіонат Європи

Збірна України назвала заявку команди на волейбольний чемпіонат Європи

Жіноча команда визначилася з 14-ма волейболістками, які гратимуть у Баку

Стала відома остаточна заявка жіночої збірної України на фінальну частину чемпіонату Європи-2017 з волейболу, який стартує 22 вересня у Баку.

Серед 14-ти гравців дві зв’язуючі, дві ліберо, чотири центральні блокуючі та шість кутових нападників, серед яких дві діагональні, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

У порівнянні із заявкою на відбірний турнір чемпіонату світу-2018, який проходив у травні, відбулися дві зміни. Відсутні ліберо Христина Нємцева та діагональна Олеся Рихлюк, потрапили у заявку ліберо Вікторія Дельрос і догравальниця Ганна Кириченко, які через травми не грали у відборі.

У складі команди три волейболістки, які брали участь в останньому на сьогоднішній день для збірної України чемпіонаті Європи 2011 року, – Надія Кодола, Світлана Дорсман і Ганна Кириченко.

Для Гарія Єгіазарова це буде третє «Євро». У 2001 році він привів збірну на четверте місце, у 2003-му збірна України стала дев’ятою.

Єдина представниця чемпіонату України - волейболістка «Хіміка» Анастасія Чернуха.

Також у заявку потрапили Ірина Трушкіна, Тетяна Козлова, Карина Юрченко, Інна Молодцова, Юлія Герасимова, Анна Степанюк, Аліна Степанчук, Олена Новгородченко, Олександра Перетятько.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: