Україна виборола чотири медалі на чемпіонаті Європи з неолімпійських видів триатлону

Україна виборола чотири медалі на чемпіонаті Європи з неолімпійських видів триатлону

Команда України на чемпіонаті Європи з неолімпійських видів триатлону

triathlon.org.ua

В активі нашої команди золото і три срібла

На іспанському острові Ібіца відбувається чемпіонат Європи з неолімпійських видів триатлону. Збірна України за його підсумками перебуває серед передових команд неофіційного загальнокомандного заліку.

Медальний поступ нашої збірної в перші дні змагань заклав Віталій Воронцов – киянин завоював срібну нагороду на чемпіонаті Європи з дуатлону серед юніорів.

Сергій Курочкін, який на старті сезону здобув цілу низку перемог на внутрішній арені, не мав собі рівних на континентальній першості з акватлону в категорії Elite.

Запорукою успіху спортсмена з Києва став відмінний біг. За підсумками стартового виду програми, Сергій Курочкін програвав лідеру 5 секунд. Однак, згодом на біговому сегменті він без жодних проблем не лише нівелював цей розрив, а ще й замахнувся на беззаперечну перемогу.

Курочкін показав найкращий біговий час, випередивши в цьому компоненті найближчого суперника на цілих 20 секунд. Як наслідок – впевнений фініш і титул чемпіона Європи з акватлону.

Ще одну медаль виборола Софія Прийма, яка стала срібною призеркою з акватлону в категорії U-23. Українка показала найкращий час у плаванні, однак програла у бігу представниці Румунії Антонелі Манак.

Четверту медаль в скарбничку збірної України в останній змагальний день виборов Геннадій Анзін. Вихованець харківської школи триатлону здобув срібло на чемпіонаті Європи з акватлону в категорії Junior.

Анзін не мав собі рівних за підсумками плавання. Однак, після проходження транзитної зони українець в бігу посупився представнику Хорватії Луці Гргоріничу більш як на півхвилини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: